Welkom op de website van de Protestantse gemeente Wanneperveen-Belt-Schutsloot.


Op deze site kunt u als gemeentelid informatie aantreffen rond het gemeente gebeuren.

We doen er alles aan om deze informatie up-to-date te houden en willen u vragen om te melden wanneer u onjuistheden ziet. Want voor het up-to-date houden zijn we afhankelijk van de juiste informatie, waarin ook u een belangrijke rol speelt.
Ook is het ook mogelijk om de laatste kerkdienst (in de loop van de week) via internet te beluisteren.
zie hiervoor in het menu onder het kopje "diensten" en dan de optie "kerktelefoon".


Laatste update: 13 mei 2018


Mededelingen webmaster:
Wegens technische problemen is de website de afgelopen 2 weken helaas niet bijgewerkt, inmiddels zijn die problemen gelukkig weer opgelost.

De afgelopen 10 jaar heb ik de website van onze kerk onderhouden. Ik heb dat altijd met plezier gedaan. Ik hoop dat vele bezoekers er ook hun voordeel mee hebben kunnen doen. Aangezien we vorig jaar naar Zwartsluis zijn verhuisd, heb ik aangegeven met het onderhouden van de website van de kerk te willen stoppen. Klaas en Richard zijn bereid om het stokje over te nemen. We hebben dit moment ook gebruikt om de opzet van de website aan te pakken, achter de schermen is daar hard aangewerkt. De nieuwe website zal eerdaags online gaan, maar u kunt die nieuwe website gewoon op www.pknwanneperveenbeltschutsloot.nl vinden.
Met vriendelijke groet, Henk Hartkamp